fbpx
Pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem

Składniki:

  • 50g kaszy bulgur,
  • pół puszki tuńczyka,
  • oliwa z oliwek,
  • pomidor,
  • przecier pomidorowy,
  • cebula,
  • ząbek czosnku,
  • świeża bazylia,
  • świeża pietruszka,
  • przyprawy: sól czosnkowa, pieprz ziołowy, pieprz, kurkuma, papryka słodka, chilli,

Przygotowanie kaszy:

Kaszę bulgur gotuj przez 15min, odcedź, dorzuć przyprawy, dodaj pół łyżki oliwy z oliwek i porządnie wymieszaj.

Przygotowanie sosu:

Cebulę i czosnek posiekaj na drobne kawałki i wrzuć na rozgrzaną patelnię z oliwą na ok. 4 min. Następnie dodaj posiekane pomidory, świeżą bazylię, pietruszkę, łyżkę oliwy i przyprawy. Porządnie wymieszaj i podgrzewaj przez około 5 min. Na końcu dodaj tuńczyka.

pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem przepis


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem po treningu


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem przed treningiem


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem przepis


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem po treningu


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem przed treningiem


pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem
pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem przepis
pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem po treningu
pomidorowy bulgur curry z tuńczykiem przed treningiem

Nazywam się Norbert Gotz. Od 2012 roku w prosty sposób pomagam ludziom przejść drogę po lepszą formę oraz stale podnosić jakość ich życia. Od 2018 roku pomagam także w formie online osobom z całej Europy.

Ukończyłem Akademię Wychowania Fizycznego w Krakowie (studia magisterskie).  Jestem akredytowanym trenerem REPs. Pasjonuję się medycyną naturalną co stanowi idealnie połączenie wraz z aktywnością fizyczną i zdrowym odżywianiem! Od 2019 roku prowadzę studio treningu personalnego EMS – Body Time Studio w Krakowie przy ul. Lipskiej 8.